Welkom

 

 

 

 

Hartelijk welkom op de officiŽle website van de Ninoofse Stedelijke Sportraad.

 

Deze site heeft tot doel iedereen die up-to-date informatie zoekt over de Stedelijke Sportraad en het Ninoofse sportgebeuren zo volledig mogelijk en duidelijk te informeren, dit alles op een eenvoudige en overzichtelijke manier.

 

Om de administratieve rompslomp tot een minimum te herleiden kan u via ons†† e-loket ook onze reglementen en bijhorende formulieren downloaden. Wij willen tevens aan de sportclubs een platform bieden om hun activiteiten aan te kondigen en je kan er eveneens terecht om de verslagen van de Algemene Vergaderingen te consulteren. Verder biedt de webstek ooknog interessante informatie betreffende de Ninoofse Sportclubs(al dan niet met jeugdwerking), nuttige links, mededelingen, enz. Ook onze fotogalerij is een bezoekje zeker meer dan waard.

 

Wij wensen u veel surfplezier en hopen dat deze site samen met uw hulp nog verder kan uitgroeien, want wij zijn er niet alleen voor Umaar vooral door U.

Tips, suggesties, kritieken (positieve en negatieve) maar vooral julliemedewerking zijn steeds meer dan welkom en kunnen verstuurd worden naar:

Kurt.horrie@pandora.be

 

 

Met sportieve en supersnelle groeten,

Kris Engels,

Voorzitter Stedelijke Sportraad Ninove.

<

Vragen, opmerkingen of suggusties: contactpersoon Kurt Horrie